Referenties

Viki is als een Zwitsers zakmes, maar dan een heel uitgebreid en één dat niet meer stroef werkt: met een mes dat zeer snel en scherpe analyses maakt, met een vijl dat de scherpe kantjes er af krijgt, met een schaar die geknipt is voor de opdracht, met een vergrootglas om alles zeer scherp te zien, met een opener om vlot toegang te krijgen tot andere geledingen van de organisatie, met een meetlat om tot de juiste verdeling te kunnen komen, met een schroevendraaier om aan te vijzen waar nodig en los te maken wat vastgeroest is. Ze bekomt hierdoor een efficiënte organisatie die toch erg mensgericht blijft. Haar uitgebreide ervaring op het vlak van ICT binnen de gezondheidszorg is een troef voor het begeleiden van deze specifieke diensten maar hoeft daartoe niet beperkt te blijven. Ik kan Viki zeker ook aanbevelen om uw organisatie bij te staan in het uitbouwen van een leiderschapstraject.

PETER VAN HOYE

Directeur ICT, AZ Rivierenland

“Viki is een intelligente dame die zeldzame kwaliteiten van IT kennis, managementvaardigheden en peopleskills combineert. Ze vertrekt vanuit vertrouwen in de medewerkers, haalt het beste in hen naar boven en zet de juiste methodieken in om deze resultaten te halen. precies waaraan mijn team nood had.”

JOKE LIEVENS

Departementshoofd Ondersteuning bij , Gemeente Mol

“Ik heb met plezier enkele jaren deel uitgemaakt van het team projectmanagers dat aangestuurd werd door Viki. Ze slaagde erin om van ons team een zelfsturend team te maken met een duidelijke visie op projectwerking binnen een complexe organisatie. Kritische vragen stellen, vertrouwen en goede werk/privé balans waren hier belangrijke sleutelbegrippen. Viki is een zeer gemotiveerde en enthousiaste leidinggevende die het beste naar boven haalt bij haar medewerkers.”

DRIES CAREMANS

Stafmedewerker PMO/EPD en Chief Nursing Information Officer, AZ Klina

“Ik heb jaren mogen samenwerken met Viki. Ze is een gedreven werkpaard! Een project en process manager eerste klas die zich terdege vastbijt in dossiers/projecten en deze op een professionele, deskundige en stressbestendige manier behartigt. Ik ken weinig mensen die zo correct, punctueel, georganiseerd én gestructureerd werken als Viki. Altijd in orde, altijd voorbereid. Processen analyseren en uitwerken, dat is haar ding en dat doet ze schitterend. Ze is daarnaast een zeer goeie problem manager. Objectief (mee)zoeken naar oorzaken en gericht oplossingen uitwerken, dat is haar niet vreemd. Vanuit haar interesses in en ervaringen met ‘coaching’ merk je ook dat Viki heel veel aandacht heeft voor “de mens” achter de structuren, processen, projecten, …. Dat maakt dat ze steeds rekening houdt met iedereen en beschikt over een stevige portie mensenkennis.”

KOEN JACOBS

Manager Beleidsinformatie , AZ Klina

“Gedurende een aantal jaren was ik HR Business Partner voor Viki en haar team bij ZNA. Ik heb Viki daarbij leren kennen als een gedreven people manager. Ze coacht haar team op een betrokken manier, met daarbij steeds een waakzaam oog op de beoogde resultaten. In samenwerking is ze empathisch, overtuigend en motiverend. Ze weet niet alleen heel goed wat ze wil op professioneel vlak, ze maakt het ook waar en dit op een respectvolle manier naar anderen toe. De drive en de niet aflatende energie die ze hierbij meebrengt, werkt aanstekelijk voor anderen. Geen woorden, maar daden bij Viki. Ze is volgens mij een meerwaarde overal waar ze haar schouders onder wil zetten.”

HELLEN ARITS

Voormalig HR Business Partner, ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“Viki brings out the best in people by giving them trust, freedom and support where necessary. While still maintaining control over projects and workload. She is truly a 21st century manager. And I am privileged to have worked with here for almost 1,5 years.”

PETER MARNEF

Voormalig Teamlead ICT Development , ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“Gedurende drie jaren heb ik samengewerkt met Viki op vele projecten. Ik heb Viki leren kennen als iemand die zeer gestructureerd en procesmatig kan werken. Zij is eveneens een doorzetter die resultaat gericht werkt. Viki is een project manager waarmee ik zeker nog projecten mee wil uitvoeren, daarom wens ik haar nog veel succes toe met het verder verloop van haar carrière.”

JORIS THAELS

Voormalig Project Manager bij EDS, ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“Viki is one of those charismatic people that knows exactly how to get an organisation forward. Whilst primarily focussing on people and the strenghts everyone has, she understands the need for moving forward and achieving goals in a pleasant but clear way. Strong IT skills, process driven vision & a great ‘gut’ feel. She can ‘spark’ a department & bring it to a higher level anytime!”

herwig ruttens

Voormalig Hoofdverantwoordelijke ICT , AZ Rivierenland

“Viki is een topdame! Ze motiveert, inspireert, houdt een spiegel voor bij alle teamleden, op een respectvolle manier. Tegelijkertijd houdt ze focus op de projecten en te bereiken doelen. Dit is haar grootste troef: een perfecte combinatie van coaching en hands on projectmanagement. Dankjewel Viki voor de fijne samenwerking!”

ELLEN DE VOS

Directeur Kwaliteit, Personeel & Organisatie, AZ Rivierenland

“Als Algemeen directeur ICT & administratie bij ZNA heb ik met veel genoegen een deel van het groeipad van Viki van heel nabij mogen mee beleven en vorm geven. Sterk projectmanagement en een resultaatsgedreven focus, gecombineerd met een belangrijke aandacht voor haar team en de mensen die bij de projecten betrokken zijn, zijn (naast nog vele andere skills) voor mij typische kenmerken van Viki. Steeds op zoek naar oplossingen, gedrevenheid en een stimulerende invloed op al met wie ze samenwerkt, zorgen voor de vele succesvolle realisaties.”

RUDY POEDTS

Voormalig Algemeen directeur ICT & Administratie , ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“De lange lijst van aanbevelingen spreekt voor zich, ik kan deze alleen maar bevestigen. De talenten die ik het meest kan waarderen zijn authenticiteit, efficiëntie, doelgerichtheid en haar flexibiliteit in uitvoering van taken die vereist zijn om het vooropgestelde doel te bereiken.”

BRUNO DE GEEST

Manager ICT Applicaties, ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“Viki is een energieke gedreven project manager met oog voor deadlines zonder het menselijk aspect te vergeten. Zij brengt structuur in alle projecten en zorgt door haar doorgedreven people management skills dat de nodige resultaten worden behaald. Ze is een meerwaarde voor de organisatie. Het was een plezier om met haar samen te werken.”

ASSUNTA LOMBARDO

Strategisch Aankoper , ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“Met plezier heb ik Viki als teammanager mogen ervaren, als geen ander kan zij een team naar “the next level” brengen en teamleden het beste in zichzelf laten ontdekken. Zij bezit buitengewone skills om complexe chaotische situaties om te buigen tot beheersbare gestructureerde projecten. Ze is bijkomend een uitzonderlijke, progressieve people manager die door het bieden van vertrouwen, vrijheid en het hen continue challengen, haar medewerkers optilt naar een hoger niveau. Het was absoluut een verrijkende ervaring om met haar te mogen samenwerken.”

ROELAND VERBERCK

Enterprise Architect , ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“Viki is a real pleasure to work with as manager and coach. With a sharp eye for processes, context and situations she can put drive in a team, taking it to the next level by bring out the best in people.”

GIE SPAEPEN

Voormalig Teamlead ICT Development, ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“Met Viki aan boord weet je welke richting het schip gaat. Sterk in projectmanagement, een goede analytische geest, teamspirit, … iemand die ervoor gaat. Structuur draagt zij hoog in het vaandel. Een vergadering is voor haar geen kletsuurtje, maar een bijeenkomst waar afspraken worden gemaakt, opgevolgd en ook nagekomen moeten worden.”

PATRICK VANDEWIELE

Voormalig ICT Business Analist, ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“It’s been a great pleasure to work with Viki. She’s a dedicated professional who structures her environment in order to cope with complexity. She makes processes live. Viki has what it takes to motivate and organise people (in her team and beyond) to go for ambitious targets and reach them.”

STEPHANE JANS

Voormalig Directeur ICT Strategie & Toepassingen , ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“Zeer degelijke en resultaatgerichte consultant. Met respect voor de waarden van AZR heeft ze een belangrijke reorganisatie binnen ICT niet alleen op de rails gezet maar ook begeleid zodat deze aanvaardbaar was voor elke werknemer. Zij slaagt erin om de efficiëntie voor de organisatie te integreren met de wensen van de individuele werknemer.”

BART VAN BREE

Afgevaardigd bestuurder, AZ Rivierenland

“De afgelopen maanden werkte ik intensief met Viki samen tijdens haar opdracht bij het gemeentebestuur van Mol. Viki combineert haar ICT-kennis met heel wat soft skills. Deze combinatie vind je niet vaak. Ze is dan ook de geknipte persoon voor het aansturen en coachen van ICT-teams, maar ook voor het leiden van complexe IT-projecten met talrijke betrokken partners. Een sterke persoonlijkheid die weet van aanpakken én de nodige kennis van zaken heeft.”

ROELAND KORTLEVEN

Bestuurscoördinator dienstverlening en communicatie , Gemeente Mol

“Efficiënt, no-nonsense, super proces-analyses met creatieve oplossingen voor knelpunten, doorbreken van silo’s, sterk in opbouwen van goede relaties en focus op samenwerking: het zijn maar een paar voorbeelden hoe Viki de projecten in ZNA aanpakte!”

ANNICK WAUTERS

Directeur Kwaliteit & Innovatie , ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“Ik heb Viki leren kennen bij ZNA als een kei in projectplanning. Ze is gefocust op het einddoel, kan als geen ander een heldere scope afbakenen, deadlines opvolgen, knelpunten analyseren en een doorbraak faciliteren wanneer een project geblokkeerd zit. Ze is in staat om in no time met zeer gerichte vragen, in eender welke materie, naar de kern van de zaak door te stoten en out-of-the-box oplossingen voor te leggen. Als leidinggevende gaat Viki op zoek naar de talenten van medewerkers die ze inzet op de plek waar ze het meeste kunnen bijdragen tot de dienst, waar ze gelukkig zijn en waar ze in hun flow geraken. Bij Viki komt de mens altijd op de eerste plaats. Wat niet wil zeggen dat het daarom altijd makkelijk is. Bij Viki kom je namelijk wel op de eerste plaats, maar moet je wel werken voor je geluk en je flow.Als coach werkt ze in een ongelooflijke omgeving. In de wei tussen de paarden en andere dieren, kom je gelijk al een stuk tot rust. In haar andere rol zal Viki op zoek gaan naar de echte persoon en wat die persoon gelukkig maakt. Alles kan, niets moet. Dicht bij jezelf blijven, wat voor jou werkt. Dat heb ik geleerd van Viki en daar ben ik dankbaar om.”

INGE TORFS

Voormalig Manager Medische Administratie & Patiëntenonthaal, ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“Bij ZNA heb ik met bewondering Viki’s aanpak mogen ervaren. Zij is één van die witte raven die haar talenten in change, project en people management weet te combineren en zo een team in een complexe en uitdagende omgeving naar het doel weet te leiden. Haar no-nonsens aanpak en motiverende management stijl wordt door haar collega’s, teamleden en het management van het ziekenhuis erg gewaardeerd. Een plezier om dit te hebben mogen ervaren! “

BERT DAENEN

Voormalig Manager ICT Collaboratieve Applicaties , ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“I know Viki as a focused result driven IT manager with an excellent business knowledge an technical expertise. Her most valuable skill is to coach and motivate people towards the best solution.”

HEIDI BAUER

Voormalig Financieel Directeur Controlling, ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“I experienced Viki as a highly motivated and very dedicated team member always prepared to go for the extra mile to achieve the best results. With her no nonsense but structured approach she always kept clear focus on the customer’s demand but in parallel also looked for (process) improvements where possible.”

BART VAN DORPE

Voormalig Director ICT Services bij Telenet, ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

“I’ve had the pleasure to work with Viki over a period of 6 months. During that time I have experienced Viki as a talented, goal oriented software domain manager with excellent organisational, communication skills combined with drive and ambition. She is an asset to any organisation and would welcome her in my team any time.”

THIERRY VERSTRAETE

Voormalig ICT Support Manager, ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)